Nieuws van al je favoriete media in één gratis app

 


Web App Introvideo (1 min)
Bepaal zelf wat je leest

Mis niets meer

Leuk hoor, nieuwsberichten op social media. Maar ook nogal druk. En al helemaal niet compleet! Laat je nieuws niet sturen door de algoritmes van Facebook en Google. Fiper biedt je een eigen nieuwstijdlijn. Net als Instagram en Facebook, maar dan voor nieuws en 100% algoritmevrij! Wielrennen je hobby? Zet al je favoriete wielersites bij elkaar, en je mist nooit meer wat.

Alle nieuwssites worden mooi weergegeven

Fotogeniek

Fiper heeft de meest foto-gerichte vormgeving die er is. Alle media worden met foto's weergegeven, niet alleen degenen die 'goedgekeurd' zijn door een techbedrijf in de VS. Jij kiest wat je leest. Met een vormgeving die je helemaal kunt aanpassen!

Stap uit de filterbubbel

Herontdek vergeten sites

Jammer hè, dat je door social media eigenlijk nooit meer artikelen leest van sites die je vroeger wel volgde? Terwijl ze wel interessant zijn? Met Fiper lukt dat wel! Je volgt heel eenvoudig tientallen media, van kleine lokale nieuwssites tot grote landelijke media. Precies zoals jij wilt, en niet zoals Mark Zuckerberg het bedacht heeft!

Introductievideo

Flexibel

Je kunt alles in Fiper aanpassen: media die je ziet, categorieën, vormgeving. Zowel in de app als op de site.

Alle apparaten

Fiper werkt op alle apparaten. Als app voor smartphones en tablets (iOS en Android), maar ook supersnel op je PC. De media worden automatisch gesynchroniseerd tussen je apparaten.

RSS

Iedere site die RSS ondersteunt, werkt in Fiper. En omdat Fiper de feeds op een nieuwe, bijzondere manier optimaliseert, zien vrijwel alle sites er mooi uit.

Geen filter

Fiper filtert het nieuws niet, maar zorgt dat je overal snel doorheen kunt bladeren: 100% filtervrij!

Visueel

Fiper gaat ook in het design tot het uiterste, bijvoorbeeld om mooie foto's in je tijdlijn te krijgen.

Snel

Fiper is twee keer snel: je hebt supersnel overzicht over alle media die jij leuk vindt. En de app zelf is snel: je scrollt er in een mum van tijd doorheen!

Veelgestelde Vragen

Wat is er anders dan Google News, Apple News, Flipboard, etc?

Fiper is geen one-size-fits-all. Het aantal media in dit soort apps is zeer beperkt, omdat ze moeten worden 'goedgekeurd'. Gefilterd dus. Fiper accepteert alle media. Een beautyblog of een nieuwssite over schaatsen volg je net zo gemakkelijk als een landelijke nieuwssite. Daarbij heeft Fiper een chronologische tijdlijn, geen uitgeklede door kunstmatige intelligentie geoptimaliseerde selectie. Ook is Fiper flexibel: de media, het uiterlijk en de categorieën zijn simpel aan te passen. En, bovendien werkt Fiper op álle apparaten even goed en snel.

Wat is er anders dan Feedly, Inoreader en andere RSS-apps?

De meeste RSS-readers zijn onhandig en niet al te overzichtelijk. Fiper is visueel. Ook is Fiper handig, gemakkelijk aan te passen. Zelfs met tientallen tot honderden media is Fiper nog overzichtelijk. Fiper lijkt juist níet op een email-programma, meer media dan RSS alleen en heeft handige standaard-categorieën.

Wat kost Fiper?

Niets. We zetten op termijn wel advertenties in de tijdlijn, die je dan weer kunt afkopen met een (niet duur) abonnement. Want onze schoorsteen moet ook roken ;)

Welke media zitten in Fiper?

We hebben er al een heleboel voor je in gestopt. Een voor Fiper onbekend medium kun je meestal zelf toevoegen via RSS. De media die door alle gebruikers worden ingevuld, komen in onze database, die dus elke dag groter groeit.

Wat kosten de artikelen?

De meeste artikelen die je op deze manier leest zijn gratis. Wel hebben sommige sites een zogenaamde betaal/inlogmuur. Dan moet je inloggen of betalen, bij het betreffende medium.

Wat kan ik in Fiper aanpassen?

Alles! De media die je ziet, de categorieën en de vormgeving - zowel in de app als op de site.